Cazare si conditii de 4 stele in Cluj Napoca

Condiții necesare pentru o pensiune de 4 stele

Pensiunile turistice au cunosc în ultima vreme o ascensiune în ceea ce privește preferințele clienților în comparație cu hotelurile. Criteriile de evaluare și permisivitatea legată de amenajarea și condițiile care trebuie oferite oaspeților au dus la deschiderea a mai multor unități de cazare de tip pensiune. În general, pensiunile oferă o atmosferă mai primitoare față de hoteluri, fiind mai călduroase și mai aproape de necesitățile turiștilor.

Pensiunile turistice trebuie să aibă o capacitate de cazare de până la 15 camere, totalizând maximum 60 de locuri, și pot funcționa în locuințele cetățenilor sau în clădiri independente. Cei care doresc și înființarea unui restaurant trebuie să aibă în vedere că numărul de locuri la mese trebuie să fie minim 40 de locuri, iar aceste spații vor fi clasificate drept unități de alimentație publică.

Cei care doresc deschiderea unei pensiuni de 4 stele trebuie să aibă în vedere condițiile obligatorii care sunt impuse de lege, dar și criteriile suplimentare de clasificare. Nu trebuie uitat faptul că minim o persoană trebuie să fie absolventă a unui curs de formare în domeniu cel puțin administrator de pensiune turistică.

Desciere pensiunea Bellagio:
Când vine vorba de confort şi de eleganţă, Pensiunea Bellagio nu se lasă mai prejos şi oferă oaspeţilor săi cazare în Cluj Napoca cu servicii şi acomodare de 4**** (stele).Pensiuni-Cluj-Pensiunea-Bellagio-cazare

Pensiunea Bellagio a fost deschisă într-o locaţie aproape de centrul istoric al oraşului Cluj Napoca, pe strada Mihai Veliciu nr. 39, ferit în acelaşi timp de zgomotul citadin, oferind un minunat prilej de relaxare şi răsfăţ pentru toţi cei care îi trec pragul.

Fiind o unitate hotelieră clasificată la 4**** (stele), Pensiunea Bellagio oferă servicii de calitate precum mic dejun, inclus în peţul de cazare, cuprinzând cereale, lapte, iaurturi, brânzeturi, mezeluri, legume, fructe, pate, zacuscă, gem, miere de albine, unt, prăjitură, cornuri, compot piersici/ananas, suc portocale/piersici, cafea, room-service, parcare păzită, acces la internet wireless gratuit, aer condiţionat, trezire la ora dorită şi servicii de fax şi fotocopiere.

Cele 15 camere, clasificate la 3 şi 4****(stele), amenajate elegant şi cu bun gust, oferă 30 de locuri de cazare  în 6 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere duble twin cu 2 paturi si 4 camere single și o cameră pentru persoanele cu dizabilități, situată la parterul pensiunii. Dotările standard ale camerelor sunt internet Wi-Fi si LAN gratuit, televiziune prin cablu, televizoare LCD, telefon, aer condiționat prin ventiloconvectoare cu termostat reglabil, minibar, seif, mobilier modern, mochetă, birou, senzor incendiu, cabină duș, uscător de păr cu control digital al temperaturii și priză pentru aparatul de ras. Contra cost se oferă halat de baie și papuci de baie și kit perie și pastă de dinți, ac și ață.

Pentru preturi si oferteintrati pe site-urile:   www.pensiuneabellagio.ro sau pe CazareCLujNapoca.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s