Cazare in zona Universitatilor din Cluj Napoca

Una dintre cele mai importante centre universitare din România, Cluj Napoca, oferă posibilitatea formării în domenii științifice și umane la universități recunoscute atât la nivel național, cât și internațional. În fiecare an zeci de mii de studenți, din România și din alte țări, vin la Cluj pentru a se specializa în domeniile cerute de piața muncii. Universitățile oferă programe de studii de licență, master și doctorat cu predare în limbile română, maghiară, germană, engleză și franceză.

Studenții au posibilitatea să studieze într-un oraș dezvoltat din punct de vedere economic și turistic. Viața de zi cu zi și cea de noapte se îmbină perfect, oferind studenților multiple posibilități de petrecerea timpului liber și de socializare. Majoritate universităților oferă locuri de cazare în cămine studențești grupate în complexuri sau în clădiri aproape de facultățile aferente. Sediile universităților și clădirile facultăților se găsesc în tot orașul, majoritatea aproape de centrul orașului.

Cazare in zona Universitatilor din Cluj Napoca la pensiuni sau hoteluri gasiti pe CazareClujNapoca.ro folosind filtrele de cautare sau harta clujului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s