Unde ma sa ma cazez? La un hotel de 4 stele sau la un apartament de lux?

Daca ajungeti intr-un oras nou si trebuie sa alegeti intr-un un hotel de 4 stele si un apartament de lux inchiriat in regim hotelier cea mai buna alternativa este cea de a doua.

In tara noastra aceste apartamente in regim hotelier au aparut recent si de aceea multi inca prefera hotelurile. Incepand cu rezervarea si continuand cu pretul toate argumentele sunt pro apartamente. Atunci cand rezervati o camera la hotel vi se arata poze cu cele mai frumoase camere ale stabilimentului. In schimb cand doriti sa rezervati un apartament vedeti exact locul unde veti locui. Pretul pentru o noapte la un apartament de lux in Cluj Napoca este cu cateva zeci de procent inferior celui practicat de hotelurile patru stele.. In plus daca sunteti mai multe persoane economia este una si mai mare, pentru ca nu sunteti nevoiti sa inchiriati mai multe camere la hotel sau camere duble/triple. Astfel am trecut si la un alt avantaj avut de apartamente, si anume spatiul si confortul.

Intimitatea constituie tot un plus pentru apartamente. Daca la hoteluri izolarea nu este una stralucita si se aude orice zgomot din camerele invecinate la apartamente acest lucru este mai putin probabil. Cazandu-va la apartamente va puteti gati singuri mancarea si nu sunteti nevoit sa mai dati o suma de bani pentru o masa la restaurant.
La capitolul dezavantaje avute de cazarea la hotel putem aminti faptul ca daca aveti nevoie de cazare in miez de noapte este mai dificil sa dati de proprietarul apartamtentului. Un alt atu avut de hotelurile de patru stele in fata apartamentelor de lux este legat de parcare, la primele fiind asigurata, insa si unele apartamente inchiriate ofera parcare, cel mai bine este sa intrebati cand fceti rezervarea.

In concluzie punand cap la cap toate aceste aspecte legate de hotelurile de patru stele si respectiv, apartamentele de lux, ajungam la concluzia ca acestea din urma sunt o alternativa mai buna.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s