Cazare in apartamente in Cluj Napoca langa Iulius Mall

Pentru cei ce vin in Cluj Napoca în interes de serviciu sau pentru a vizita orasul, complexul Viva City, situat în apropierea Iulius Mall, oferă tot confortul necesar pentru a transforma șederea aici într-una de neuitat. Situat în cartierul Gheorgheni, pe o suprafață de aproximativ trei hectare, poziționat într-o zonă unde se găsesc terenuri de tenis, spații verzi, lacuri, oferindu-ți posibilitatea de a-ți face toate cumpărăturile din zonă, de la cel mai apreciat mall din oraș, Viva City Residence se află în apropierea unui campus universitar și a unei biblioteci județene. De asemenea, în zonă există o clinică de sănătate, numeroase farmacii, iar accesul aici se poate face prin mijlocele de transport în comun, dar și cu ajutorul taxi-ului. Aeroportul se află la 15 de minute distanță de acest loc.

     

 

Intrarea în complex este păzită 24 de ore din 24, iar închirierea de apartamente în regim hotelier în Cluj în această zonă oferă ca plusuri facilități precum sală de fitness, teren de basket, două săli de squash, mese de ping-pong și de biliard, lac în curtea interioară a blocului, două săli de ședință cu toate dotările necesare.

Aici, se găsesc apartamente cu două camere, oferite în regim hotelier, dotate cu aparatură modernă și tehnologie de ultimă oră, aici existând internet wireless de mare viteza, TV prin Cablu incluzând canalele HBO și adult fără plata altor taxe, căldură reglabilă și aer condiționat, televizor LCD, aparate electrocasnice moderne. Curățenia este asigurată zilnic, la cel mai înalt nivel. În clădire, există și o parcare subterană. Apartamentele se află la etaje diferite, oferind priveliști diferite și sunt diferențiate și de mobilier și de felul în care sunt amenajate. Te poți simți mai bine decȃt la un hotel din Cluj de 3 stele, avȃnd o intimitate deplinǎ.

Pentru mai multe informatii despre locurile de cazare din Cluj Napoca intrati pe site-ul CazareClujNapoca.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s