Regim hotelier o alternativa de cazare in Cluj

Dacă te-ai hotărât să renunți la varianta clasică de a merge la hotel, atunci când mergi în vacanțe sau în interes de serviciu, pe piața de profil din România au început să apară și alte oferte. Astfel, închirierea apartamentelor de lux în regim hotelier devine și la noi în țară o afacere din ce în ce mai profitabilă.

De preferat este să apelați la o firmă specializată, deoarece, în caz contrar, există posibilitatea ca, odată ajunși la apartamentul închiriat în prealabil, să constatați că acesta nu corespunde standardelor și descrierii de pe internet, iar pozele să fie total diferite de realitate. Pentru a evita o asemenea situație, confirmările de pe email, felul în care se discută la telefon, promptitudinea, lista serviciilor incluse în preț sunt factori de luat în calcul atunci când apelați la acest tip de servicii.

Totuși, prețurile mai mici față de camerele de hotel care oferă același standard, atmosfera mai intimă și faptul că, în vârf de sezon, varianta aceasta reprezintă o alternativă viabilă, trasnformă închirierea apartamentelor de lux într-o afacere profitabilă atât pentru proprietari cât și pentru clienți.

Atsfel, cazarea în apartamentele din Cluj oferă până și celor mai pretențioși clienți tot luxul de care au nevoie pentru a avea o vacanță reușită sau un sejur business cu tot confortul necesar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s